Gå til hovedinnhold

Boksignering hos Fosseheimen Naturpark på ViksdalenSkinn, mørke og stearinlys satte stemningen for Elise og mysteriet med dei døde hestane. Folk sat rundt langbord. Sjekk lysestakane på borda og sjekk veggen bak. Veggen er ein diger vedstabel!

Eg signerer bøker.
 

 med teikningar. Alle er forskjellige og folk kan velge figur sjølv.Vi solgte mange! Karina hos Fosseheimen Naturpark har fleire så her går an å kjøpe også utover høsten og fram mot jul. Sjekk ut nettsida deira.


Masse kaker og kaffe og middagsmat frå EldalstunetDet er kjempefint tillaga lokale der. Og igår var der ca 300 besøkande.


Oppned stålbøtter fungerte som lamper i taket. Stilig.


Eine veggen i lokalet. Sjå til høgre, heile den veggen er av stabla ved.


og bar.


Takk til Karina Hetle Solheim for ein del av foto i bloggen.

Boka vart utsolgt frå nettbutikken, men er no inne igjen så den kan bestillast her hos Haugen Bok.

Populære innlegg fra denne bloggen

Når den døde bestemora di spring etter deg på alle fire

Igår las eg den første barneboka eg har lese på lenge. Den handla om eit spøkelse, trudde eg, men det viste seg at det var eit romvesen. Det handla rett og slett om eit romvesen som sat fast i eit romskip nedi jorda under ei gran ute i skogen etter å ha krasja i ein skogbrann. Det vart heile tida hinta til at dette skumle sat fast, så eg tenkte det var ein vampyr som sat fast i ei kiste (Den vesle vampyren), eller eit lik eller noko som var levande begravd (murt inn i veggen). Så eg sat da å vente på ein vampyr, ein varulv eller eit realt spøkelse. Potensielt ein kjekk Twilight-type. Men no kjem det verste av alt (Eksorsisten). Vesenet tar knekken på bestemora medan jenta ser på. Bestemora slenger seg hit og dit i senga og blod renner og hovud sprekk. Og så kryp vesenet inn i den døde bestemora til hovedpersonen og får denne døde bestemorskroppen til å drive å springe etter hovedpersonen. Det er det verste eg har lese på lenge. Beinpiper og innmat og blod og springande døde bestemødre

Villsauliv på Værlandet

Brenning av lynghei. Ny næringsrik lyng kjem opp og blir fine beite. Her går sauene ute året rundt.

Bønder er meir nyttige enn skribentar

Eg ser at frilansjournalistane Marit Bendz og Heidi Hattestein frå Førde har fått utmerkelsen "Årets frilansere" Eg gratulerer. Då eg såg på Bendz sine bilder på sida hennar Skrifta og veggen , fann eg dette sitatet: "Den som rydder mark, gjør menneskeheten en større tjeneste enn alle Europas skriblere", Voltaire. Eg og ein skribentkompis sat nett idag å diskuterte nettopp dette. I sommar var det nemleg ein bonde som gjorde eit stort poeng, det ut av at han forvalta fleire millionar (ni) kroner enn meg. Han var visstnok ein betre og meir nyttig, meir hardtarbeidande og ærleg samfunnsborgar enn meg (kva er dette slags argumentasjon?), og eg sat å høyrde på og tenkte omtrent dette: gi faen i å dynge meg ned i dine mindreverdighetskomplekser. Eg tjener mine penger til livets opphald, du dine. Eg har valgt min måte å gjere det på, du har valgt din. Det er ikkje min feil at du må springe frå fem om morgonen til tolv om natta kvar dag heile året. At du spring på denn