Gå til hovedinnhold

Fuck you: forbanna rasister, homofobe jævler!

Raister: fuck you!

Denne saken er så drøy. Vanvittige motherfuckers finst der ute i det offentlige rom, eg har sjølv fått innom eit par på denne bloggen, men dette tar kaka. Råtne jævler som skriv slike ting i kommentarfelt. Avskum, grøftefyll, fryktspredere, får eg lyst til å skrive.

Forbanna homofober: fuck you too!

I natt tok eg taxi heim. Sjåføren var ein middelaldrande fyr som øste av seg forbannelser og besvergelser over homofile. Det begynte med at han såg to menn hand i hand på gata.
- Kan du tenke deg noko så ekkelt? To menn? Menn har så stygge lår, og så masse hår, sa han til meg.
- Eg hatar homofile! sa han:
- Æsj æsj æsj, sa han heile veien.
- To kvinner da? spurte eg.
- To kvinner er bedre, sa han:
- Dei er penare. Finare kroppar. Pupper og lår.

Eg hatar homofile, fortsatte han, og begynte å gi meg komplimenter: Så pen du er, så fine auger du har, så fine hender. Heile turen bytta han mellom å smigre meg og å forbanne seg over homofile.

Det heile var ein smule patetisk. Paternalsk. Infertilt. Han trudde vel at han smigra meg, den homofobe jævelen. Men eg lar meg ikkje smigre av ein homofob middelaldrende fjott. Nei, takke meg da heller til politisk korrekte mannfolk.

Populære innlegg fra denne bloggen

Når den døde bestemora di spring etter deg på alle fire

Igår las eg den første barneboka eg har lese på lenge. Den handla om eit spøkelse, trudde eg, men det viste seg at det var eit romvesen. Det handla rett og slett om eit romvesen som sat fast i eit romskip nedi jorda under ei gran ute i skogen etter å ha krasja i ein skogbrann. Det vart heile tida hinta til at dette skumle sat fast, så eg tenkte det var ein vampyr som sat fast i ei kiste (Den vesle vampyren), eller eit lik eller noko som var levande begravd (murt inn i veggen). Så eg sat da å vente på ein vampyr, ein varulv eller eit realt spøkelse. Potensielt ein kjekk Twilight-type. Men no kjem det verste av alt (Eksorsisten). Vesenet tar knekken på bestemora medan jenta ser på. Bestemora slenger seg hit og dit i senga og blod renner og hovud sprekk. Og så kryp vesenet inn i den døde bestemora til hovedpersonen og får denne døde bestemorskroppen til å drive å springe etter hovedpersonen. Det er det verste eg har lese på lenge. Beinpiper og innmat og blod og springande døde bestemødre

Villsauliv på Værlandet

Brenning av lynghei. Ny næringsrik lyng kjem opp og blir fine beite. Her går sauene ute året rundt.

Bønder er meir nyttige enn skribentar

Eg ser at frilansjournalistane Marit Bendz og Heidi Hattestein frå Førde har fått utmerkelsen "Årets frilansere" Eg gratulerer. Då eg såg på Bendz sine bilder på sida hennar Skrifta og veggen , fann eg dette sitatet: "Den som rydder mark, gjør menneskeheten en større tjeneste enn alle Europas skriblere", Voltaire. Eg og ein skribentkompis sat nett idag å diskuterte nettopp dette. I sommar var det nemleg ein bonde som gjorde eit stort poeng, det ut av at han forvalta fleire millionar (ni) kroner enn meg. Han var visstnok ein betre og meir nyttig, meir hardtarbeidande og ærleg samfunnsborgar enn meg (kva er dette slags argumentasjon?), og eg sat å høyrde på og tenkte omtrent dette: gi faen i å dynge meg ned i dine mindreverdighetskomplekser. Eg tjener mine penger til livets opphald, du dine. Eg har valgt min måte å gjere det på, du har valgt din. Det er ikkje min feil at du må springe frå fem om morgonen til tolv om natta kvar dag heile året. At du spring på denn