Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra mars 7, 2011

Kvinner for norsk mat – sunn produksjon og ernæring

8.mars Miljøhuset, Grensen 9b, Oslo klokka 12-15 Program: 12.00 – 12.05: Velkomst! Bakgrunn for arrangementet 12.05 – 12.30: Kvinner i landbruket og produksjonsmåte v/ leder i NBS Merete Furuberg 12.30 - 13.00: Rødt og hvitt kjøtt: Betyr det forskjell for vår helse v/ ernæringsfysiolog professor dr. philos Anna Haug, Universitetet for miljø- og biovitenskap 13.00 – 13.20: Fra beite til bur – også fra et etisk perspektiv v/ veterinær Anne Viken 13.20 - 13.30: Benstrekk Kaffe/te 13.30 – 14.00: Sunn matglede v/ leder i Norges Bygdekvinnelag Kathrine Kleveland 14.00 - 14.30: Kvinner, idrett og mat v/ professor Jorunn Sundgot-Borgen, Norges Idrettshøgskole 14.30 – 15.00: Oppsummering. Hva er European Forum for Food Sovereignity? Hvorfor utforme Plattform for matsikkerhet og matsuverenitet? v/ Ingeborg Tangeraas Norsk Bonde- og Småbrukarlag (NBS) inviterer til markering av Kvinnedagen og til tiltak for kommende oppfølging for både kvinner og menn. Arrangementet se