15. mai 2010

Lurer på kvifor Lars Peder Brekk lyg om at landbruksoppgjeret var bra? Nokon må få stappa den mannen ned i Eyjafjallajökull litt kjapt.

Senterpartiet har gjort nok skade i regjering.

Først Liv-Signe sin PATETISKE motmaktstrategi, og så Brekk som står og lyg oss opp i trynet
i beste sendetid om at oppgjeret var bra.

. gi meg ein pause. At Sp er eit parti for distrikta, er bullshit.Twitter-meldingane under må lesast i omvendt rekkefølge, altså siste først, for å få rett samanheng. Eventuelt kan du klikke på skjermbildet under (då blir det stort) og lese twitter-meldingane der.

# @bardvegar dette er for komplekst for twitter. skal skrive ein blogg om dette når eg er ferdig med alle talene!!! kan vere d tek ein dag!!

*

#

@OFAUSKE det er tragisk korleis butikkjedar,så og sei utan konkurranse sg i mellom, fucker tilbudet av matvarer til forbrukar/lønn til bonde

*

#

@OFAUSKE ..pga vi er så småskala, og så er det kun kjedepapp-mat vi får servert i butikkane,god mat må du på bondens marked for å få..
*

#

@OFAUSKE ja det er så masse der.. og matvareutvalget i norske butikkar er så dårlig. vi bur i eit land med potensiale for rein produksjon..
*

#

@bardvegar eg tenker ik berre på levekår og inntekt av "personlege årsaker", men av hensyn til global kontekst m tanke på mat,marked,behov

*
#

@bardvegar ja, etterslepet er så stort i lønn, og sett i ein internasjonal kontekst,der ein bør behalde norsk landbruk, ser d enda verre ut
*

#

@bardvegar han seier det er eit godt oppgjer, eg trur aldri han kan meine det. trur du?