5. mai 2011

Sexolog Margrete Wiede Aasland forsvarer menn som voldtek damer som har tatt han på pikken. Det er eit sjukt menneskesyn, og eit gufs frå fortida.


Det er min korte kommentar til den såkalte "sexologen" Margrete Wiede Aasland som idag står fram i NRK og forvarar menn som voltek kvinner. Ho meiner at menn er skapningar på nivå med ein bavian. 

Menn bør føle seg støtt.

Alle som meiner det er ok for ein mann å voldta ei kvinne som har tatt han på pikken, rett opp ei hand! Stå fram med fulle namn. Margrete Wiede Aasland er ute av skapet med haldningar som gufsar frå fortida.

Les om damas gammalmannshaldningar til kvinner her.

Vi bør sei nei til valdtekt, folk må få lov å sei stopp elller ombestemme seg. Ein mann skal lytte til kva ei kvinne seier, og om han ikkje maktar det, er han ingen mann.

Ein mann som MÅ pule fordi nokon har tatt han på pikken, er ikkje eit skikkelig mannfolk. Vi lever i år 2011, og vi er ikkje bavianer, og vi forventar ikkje bavianåtferd. Dei menn som ønsker å te seg som bavianer, ligg unna damer. Vi vil ha gode elskarar, ikkje menn utan peniskontroll.

Forstått?
.