22. okt. 2009

FUCK DAGBLADET

Dagbladet er tidenes norske drittavis. Det er seriøst eit seriøst problem å ha Dagbladet gåande laus. Dei er som eit troll som har nettopp kome ut i sola: desperat og forvirra uten kjennskap til reglane, trakker i salat etter salat... MEN til forskjell frå troll som kjem ut i sola, har Dagbladet vore ute i sola lenge allerede. Dei er berre så totalt etisk ute å sykle at der finst knapt ord. Desperasjon og narsisisme satt i system. Denne blekka driter seg ut på sak etter sak, serverer oss spam og piss på kommentarplass og den eine møkkasaka verre enn den andre.

Idag har dei gigantframside om Tjostolv Molands psykiske tilstand, og har tydeligvis ikkje fatta at dette var over streken. Det er kun eit spørsmål att å stille: kor dum går det an å bli?

DØ DAGBLADET!

1.5. Det er pressens oppgave å beskytte enkeltmennesker og grupper mot overgrep eller forsømmelser fra offentlige myndigheter og institusjoner, private foretak eller andre.

Vær varsom plakaten.

Det er ikkje pressas oppgave å begå overgrep.

Se hvor lavt vi kan synke.

Den enkelte redaktør og medarbeider har ansvar for å kjenne pressens etiske normer og plikter å legge disse til grunn for sin virksomhet. Presseetikken gjelder hele den journalistiske prosessen, fra innsamling til presentasjon av det journalistiske materialet.

Vi ser ei desperat og vulgær avis som begår sjølvmord i svært sakte kino.